CATALÀ · castellano

facebook twitter

CLIQUEU AQUÍ PER CERCAR

Llistat per àrea
Sociologia
Economia
Medi Ambient
Polítiques Institucionals
Generals
Comunicació
Llistat per tipus
Estudis i recerques
Projectes en curs
Informes / Dictàmens
Publicacions
Ponències i presentacions dels actes públics de la FMR
Ponències i presentacions de la FMR
Altres actes públics
Articles d'opinió
Materials pedagògics
Premis "Món Rural"
Pàgines web
Altres

AGENDA D'ACTIVITAT

21/06/2013
“Anàlisi de l’afectació de nous regadius envers el desenvolupament territorial. El cas del Canal Algerri-Balaguer”

01/05/2013
Festa de la transhumància a Llívia

 TREBALLS I DOCUMENTACIÓ

1r Congrés Rural Smart Grids: Barcelona, 25 i 26 d'octubre

del 25/10/2012 fins el 26/10/2012 · Medi Ambient · Altres actes públics

Lloc: Casa del Mar, Barcelona

Les Smart Grids (xarxes intel·ligents) en el sector de l'energia fa anys que estan desenvolupades als Estats Units i Canadà, i altres països europeus, i estan lligades a l'electrificació rural i aprofiten energies que es poden generar en el propi territori. El Congrés es dirigeix a professionals dels sectors de l'energia, medi ambient o les TIC, o bé del món agrari o del sector públic. El seu objectiu és que els assistents puguin conèixer de primera mà les oportunitats de negoci en el desenvolupament de xarxes intel·ligents en un sector emergent.
Concretament, els assistents al Congrés entraran en contacte amb experts, que explicaran nombrosos casos pràctics d'innovacions i estratègies de futur en serveis energètics, alhora que es mostraran les oportunitats de negoci que ofereixen les Smart Grids per al món rural. Així mateix, el Congrés palesarà com les noves tecnologies energètiques i agronòmiques són una oportunitat i una possible resposta a les necessitats d'energia per controlar els costos; donarà una visió global de les estratègies de futur en eficiència energètica, renovables i en serveis energètics i, finalment, també mostrarà com la confluència de les xarxes elèctriques i les telecomunicacions pot oferir una alta qualitat de servei en energia per al medi rural de manera sostenible.
En definitiva, el 1r Congrés Rural Smart Grids vol difondre el concepte i les oportunitats de les xarxes elèctriques intel·ligents i posar en contacte les empreses, els tècnics i les institucions, per tal d'aprofitar al màxim l'energia a través de les TICs i de trobar solucions a les mancances energètiques que hi ha al territori català i aprofitar-ne les potencialitats.

 

Conclusions del I Congrés Rural Smart Grids

ENLLAÇOS RELACIONATS:
© 2007 Fundació del Món Rural
Av. Prat de la Riba, 27 Altell 1a. 25008 Lleida · Tel. 973 229 360 - Fax: 973 229 365
fmr@fmr.cat · Avís Legal